FIRST AID WORLDWIDE İSİMLİ ERASMUS PROJEMİZİN ETKİNLİKLERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR!

2020-1-RS01-KA202-065432 numaralı ve "First Aid Worldwide" isimli Erasmus+ KA202 projemiz kapsamında düzenlediğimiz yaygınlaştırma faaliyetlerimiz devam ediyor.  Projemizin fikri çıktısı (IO) olan İlk Yardım Kılavuzu ve faydalı içeriklerin yer aldığı proje web sitesi ilk olarak okulumuz Hasta ve Yaşlı Bakım Alanı öğrencilerimize tanıtıldı. Nazilli Belediye Meydanında açılan sergide elastik bandaj uygulamamız yerel halka tanıtıldı. Sergiyi ziyaret eden katılımcılara proje faaliyetlerimiz hakkında bilgi verildi. Son olarak 17 Ocak tarihinde ilçemizde bulunan İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen seminer ile ilk yardım kılavuzu ve proje faaliyetleri öğretmen ve öğrencilere tanıtıldı.

Projemizin son ulus ötesi toplantısı 30-31 Mart 2023 tarihlerinde Kuzey Makedonya’nın Prilep şehrinde gerçekleştirilecektir.

29.03.2023 102